1 ställplats.se "gör livet enklare"

43248-1--6 Tångaberg Varberg

43248-1--6 Tångaberg Varberg

Se kalender        Boka plats

6 St fina övernattningsplatser, nära till centralorten Varberg. Från bilen ser man ut över hedar ända bort till havet, asfaltsplan, ta en sväng i utställningshallen.

Fina cykelleder ända ner till sjön samt in till Varberg, fina promenadstråk runt om platsen.Området ligger i anslutning till Kvarnbackens Bil & Båt

Flera fina ytflyksmål bl.a.. "Borrås Skåra" en stor spricka i berget där en stor sten sitter fastklämd SE MERA klicka här

Varberg är centralort i området har allt man kan önska sig som både turist och ortsbo. fin sandstrand, "Surfmecka", Varbergs fästning, caféer, Rest o krogar, pizzerior i överflöd.

Allt om Varberg här

Kanonstad för cyklister med fin fina cykelvägar den mellan hamnen och Apelviken kan klart rekommenderas ett måste om man cyklar eller flanerar i Varberg ett par timmar, gott om shopping både i butiker och på stortorget med sina "knallar".

Hos Fridas kan du äta en god middag, ta en öl i baren eller njuta av en lunch med fantastisk utsikt på terassen.
Deras kök är inspirerat av havet och närliggande gårdar.

I Kärradal hittar ni också Jippies Veranda, vilket är ett mysigt litet strandcafé med utsikt över havet. Här finns det ocksåmöjlighet för utomhusaktiviteter. Hos Jippies veranda, äter man en pizza eller drick en kopp kaffe!

Google maps

Fridas vid havet i Kärradal   Jippies Veranda

Pris /dygn 125:-

Varmt välkomna att besöka oss

Kvarnbackens Bil & Båt AB

"Vi klarar allt inom service och motorer"

 Båtavdeleningen

Har "allt" från minsta skruv till fullservice, försäljning, upptagning o iläggning av din båt, vinterförvaring med skötsel.

Lämna din bil i våra händer

Vi har även en "fullfjädrad" Mekonomen verkstad som klarar allt från lampbyten till motorrenoveringar, och även däckservice avd. med både lagningar o nyförsäljning

Välkommen in i vår utställningshall Hos får du proffsig service med snabba leveranser. Och även en kopp kaffe finns det till dig.

VÄLKOMNA IN I VÅR NYRENOVERADE VISNINGSHALL!
I HALLEN KAN NI PROMENERA PÅ BRYGGORNA OCH KOLLA IN BÅTARNA FÖR 2021.
KOLLA IN BÅTARNA FRÅN VÅR NYA LEVERANTÖR SANDSTRÖM!

FÖR VISNING FINNS OCKSÅ YAMARIN, YAMARIN CROSS, CREMO, LINDER OCH YAMAHA!

Tveka inte att ringa oss! Vi svarar nästan alltid.